ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند

ژنرال آمریکایی:سنتکام قاطعانه به ثبات در خاورمیانه متعهد است

ژنرال آمریکایی:سنتکام قاطعانه به ثبات در خاورمیانه متعهد است فرمانده سنتکام که به امارات متحده عربی رفته با تاکید بر اهمیت مشارکت نظامی آمریکا و امارات گفت که سنتکام قاطعانه به ثبات در منطقه متعهد است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر فرمانده تروریست‌های سنتکام (ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده ) در خاورمیانه گفت که امارات و ایالات متحده برای مقابله با تهدیدات جدید منطقه از جمله استفاده از «پهپاد» توسط برخی نیروهای نیابتی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به نوشته شماره چهارشنبه «خلیج تایمز» ژنرال «اریک کوریلا» فرمانده سنتکام که به امارات متحده عربی رفته، گفت که در مورد فرصت‌های افزایش همکاری نظامی بین نیروهای مسلح دو کشور گفت‌وگو کرده است. ژنرال کوریلا با تاکید بر اهمیت مشارکت نظامی آمریکا و امارات گفت که سنتکام قاطعانه به ثبات در منطقه متعهد است.

وی گفت: «ژنرال محمد ثانی الرومیثی، رئیس ستاد نیروهای مسلح امارات متحده عربی و من در بسیاری ازموضوعات نگران کننده و بسیاری از اهداف مشترک هستیم. به عنوان مثال، ما هر دو به دنبال دفاع برابر حملات پهپادها به نیروهای خود هستیم. این حوزه‌ای است که ما باید در آن به پیشرفت خود ادامه دهیم زیرا فناوری پشت این حملات همچنان در حال بهبود است. گفت‌وگوهای من بر پایه استحکام پیوند با نیروهای مسلح امارات متحده عربی بوده و این مشارکت در زمین، هوا و دریا آشکار است و از هر دو طرف توان بالقوه بالایی دارد.»

ژنرال کوریلا با تاکید بر اهمیت مشارکت نظامی آمریکا و امارات گفت که سنتکام قاطعانه به ثبات در منطقه متعهد است.

در همین زمینه، سنتکام چندی قبل از برگزاری رزمایش دریایی مشترک با امارات متحده عربی در خلیج فارس خبر داده بود. این رزمایش دریایی ۱۰ روزه مشترک در منطقه تحت پوشش سنتکام به نام «مدافع آهنی» برگزار شد. امارات متحده با وجود خریدها هنگفن نظامی، کماکان نیازمند کمک‌ها و حمایت‌های نظامی آمریکاست.

فرمانده تروریست‌های سنتکام اخیرا با رئیس ستاد مشترک ارتش عربستان سعودی و کویت دیدار و درباره افق‌های همکاری نظامی و راهکارهای حمایت و تقویت این همکاری‌ها گفت‌وگو کرده بود.  

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در جریان سفر ماه گذشته خود به عربستان سعودی اظهار داشته بود که ایالات متحده نباید اجازه دهد که چین یا روسیه از خلاء در خاورمیانه استفاده کنند و ادغام و نوآوری با نیروهای شرکا مانند نیروهای مسلح امارات متحده عربی نشان دهنده این تعهد است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار